ноември 3, 2022

ПОКАНА ЗА ПРЕС НАСТАН

Почитувани љубители на ракометот, спортски работници и претставници на медиумите, После точно 5 години и 8 месеци работење на темата ЕХФ ЕУРО 2022 во сениорска

Прочитај повеќе

Почитувани медиуми

Првиот Media Call на женската сениорска репрезентација на Македонија во пресрет на ЕХФ Еуро 2022, ќе се одржи во петок (04.11.2022) во хотелот „Александар Палас“

Прочитај повеќе