август 8, 2022

Кадетките 12-ти на Мундијалот

Кадетската женска репрезентација на Македонија го заврши настапот на Мудијалот кој се одржува во Скопје на 12-тото место. Денес кадетската репрезентација на Македонија беше поразена

Прочитај повеќе