јули 7, 2022

Љубомир Савевски го објавува список на повикани ракометарки за собир и подготовки за претстојното Светско ракометно кадетско женско првенство

Селекторот на женската кадетска ракометна репрезентација, г-дин Љубомир Савевски го објавува список на повикани ракометарки за собир и подготовки за претстојното Светско ракометно кадетско женско

Прочитај повеќе