јуни 2, 2020

Информација за пријава за учество во кадетска машка и младинска женска и машка лига за натпреварувачка сезона 2020/21

Ве известуваме најдоцна до 30 Јуни 2020 год. да го пријавите Вашето учество во кадетска женска и пионерска женска и машка лига, во системот на

Прочитај повеќе

Информација за пријава за учество во кадетска женска и пионерска женска и машка лига за натпреварувачка сезона 2020/21

Ве известуваме најдоцна до 30 Јуни 2020 год. да го пријавите Вашето учество во кадетска женска и пионерска женска и машка лига, во системот на

Прочитај повеќе