октомври 26, 2019

Македонија – Грузија 29-28

Сениорксата репрезентација на Македонија забележа уште една победа во пријателскиот натпревар против репрезентацијата на Грузија, резултат од натпреварот 29-28 (полувреме 17-14). Натпреварот се одигра во

Прочитај повеќе