март 19, 2019

Извлечени натпреварувачките броеви за Плеј Оф и Плеј Аут во машка и женска конкуренција

На состанокот што се одржа денес во просториите на Ракометната Федерација на Македонија, извлечени се натпреварувачките броеви за Плеј Оф и Плеј Аут натпреварувањето во

Прочитај повеќе

Информација за извлекување на натпреварувачки броеви за Плеј Оф и Плеј Аут во машка и женска конкуренција

Денес со почеток од 12:00 часот во просториите на РФМ, ќе се одржи извлекувањето на натпреварувачките броеви за продолжение на сезоната во машка (Плеј Оф и

Прочитај повеќе