октомври 22, 2018

Покана за прес-конференција

Ракометната федерација на Македонија Ве поканува на прес-конференција на која официјално ке се промовира соработката помеѓу Халкбанк и Ракометната Федерација на Македонија. Прес-конференцијата ке се

Прочитај повеќе