Наши пријатели

Покана за прес-конференција

Ракометната федерација на Македонија Ве поканува на прес-конференција на која официјално ке се промовира соработката помеѓу Халкбанк и Ракометната Федерација на Македонија.

Прес-конференцијата ке се одржи во Бизнис Центарот на Халкбанк, на улица “Јордан Мијалков” бр.8, Скопје (во близина на Мала Станица) во 12:00 часот.

 

ПОКАНА ЗА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА.

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright