(ФОТО) Собир на сениорската машка репрезентација

(ФОТО) Собир на сениорската машка репрезентација

EP 2020 (rakomet-kvalifikacii) Sobir na Makdonija 22.10.2018-2348EP 2020 (rakomet-kvalifikacii) Sobir na Makdonija 22.10.2018-2345EP 2020 (rakomet-kvalifikacii) Sobir na Makdonija 22.10.2018-2293

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации