Фото: Тренинг на машката сениорска репрезентација

Фото: Тренинг на машката сениорска репрезентација

Сениорската репрезентација го обработи првиот тренинг. Филип Талески поради клубски обврски го пропушти денешниот тренинг. Репрезентативецот се очекува утре да му се приклучи на тимот.

тренинг6 тренинг5 тренинг4 тренинг3 тренинг2 тренинг1

фото: Филип Вирановски   гол.мк

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИНФОРМАЦИЈА

Во рамки на претстојното Европско Првенство (Унгарија – Словачка) 2022, македонската сениорска репрезентација