Наши пријатели

Тренерите Стојановиќ и Атанасовски го објавуваат списокот на ракометари родени 2004/2005 повикани за селекција

Тренерите на машката ракометна селекција на ракометари родени 2004/2005 година и помлади г-дин Радослав Стојановиќ и г-дин Кирил Атанасовски го објавуваат списокот на ракометари повикани за селекција.

СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ ЗА СЕЛЕКЦИЈА

Собирот е закажан на ден 14.12.2019 во СС Автокоманда со почеток во 10:00 часот.

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright