Наши пријатели

КАНЦЕЛАРИЈА НА РФМ

Филип Милошевски

генерален секретар

fmilosevski@macedoniahandball.com.mk

Александра Ѓорѓевиќ

асистент на генерален секретар и трансфер на играчи

agjorgjevikj@macedoniahandball.com.mk

Камер Металари

комесар за натпреварување

kmetalari@macedoniahandball.com.mk

Јовица Крстаноски

комесар за младински лиги

jkrstanoski@macedoniahandball.com.mk


Силвана Карбеска

координатор за супер лиги и домашно првенство

skarbeska@macedoniahandball.com.mk

Марија Јовчева

координатор на младински лиги

mjovceva@macedoniahandball.com.mk

Даниела Дамјановска

координатор за пионерски и кадетски лиги

ddamjanovska@macedoniahandball.com.mk

Драган Начевски

советник на претседателот на РФМ

dnacevski@macedoniahandball.com.mk


Саше Шетловски

регистрација на играчи и сметководство

ssetlovski@macedoniahandball.com.mk

Тони Младеновски

eконом

tmladenovski@macedoniahandball.com.mk

Валентина Андоновска

телефонски оператор

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright