ВАРДАР ЈУНИОР

ВАРДАР ЈУНИОР

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: Бул. АСНОМ бр.1, 1000 Скопје

Одговорно лице: Давор Стојановски (075/365-912)

E-mail: contact@rkvardar.com; davor@zrkvardar.com
Интернет страница: www.rkvardar.com.mk

Сала:
СЦ Јане Сандански (Бул. АСНОМ бр.1; тел. 02/2400-075)

Боја на дрес: црвено-црн / бел
Голмани: портокалов / син

[/three-four-columns]
[/columns]

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации