Наши пријатели

Собир на машка сениорска репрезентација

Собирот ќе се одржи на 14 ноември 2016 (понеделник) со почеток во 11:00 часот во Спортската Сала „Гемиџии“ во Велес.

СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ

Поаѓањето на ракометарите од Скопје е предвидено во понеделник во 09:30 часот од пред канцеларијата на РФМ.

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright