СЕМИНАР ЗА ОБНОВУВАЊЕ НА ТРЕНЕРСКИ ЛИЦЕНЦИ ЗА НАТПРЕВАРУВАЧКА СЕЗОНА 2023/24

СЕМИНАР ЗА ОБНОВУВАЊЕ НА ТРЕНЕРСКИ ЛИЦЕНЦИ ЗА НАТПРЕВАРУВАЧКА СЕЗОНА 2023/24

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член