Семинар на ракометни тренери – Охрид 18-19 Јуни 2022 година

Семинар на ракометни тренери – Охрид 18-19 Јуни 2022 година

На 18-ти и 19-ти Јуни 2022 година во салата „Билјанини Извори“ во Охрид, под организација на Здружението на ракометни тренери на Македонија ќе се одржи Семинар на ракометни тренери.

РАСПОРЕД НА АКТИВНОСТИ

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за