Семинар на ракометни тренери – Охрид 17/18 Jуни 2023 во Охрид

Семинар на ракометни тренери – Охрид 17/18 Jуни 2023 во Охрид

Здружението на ракометни тренери на Македонија, согласно “RINCK” Конвенција во период од 17/18 Јуни 2023 год во Охрид – сала: Биљанини извори ќе организира Семинар на ракометни тренери.

СЕМИНАР

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме дека Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член