Седница на Управен Одбор на РФМ

Седница на Управен Одбор на РФМ

Четвртата седница на Управниот Одбор ќе се одржи во Скопје во четврток (24 декември) со почеток во 11:00 часот во просториите на Ракометната Федерација на Македонија.

Дневен ред IV-та седница на У.О на РФМ

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Врска поведената постапка кон Делегатот-Контролор г-дин Марјан Начевски, по насока на Европскиот Арбитражен