Наши пријатели

Седница на Управен Одбор на РФМ – Дневен ред

Втората седница на Управниот Одбор на РФМ ќе се одржи на 17 декември 2018 (понеделник), со почеток во 12:00 часот во просториите на Ракометната Федерација на Македонија во Скопје.

Дневен ред на седница на УО на РФМ

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright