Наши пријатели

Седница на Управен Одбор на РФМ – Дневен ред

Седницата на Управниот Одбор на РФМ ќе се одржи на 06.09.2017 година (среда) со почеток во 11:00 часот во канцелариите на Ракометната Федерација на Македонија во Скопје.

Capture

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright