Седница на УО на РФМ – Дневен ред

Седница на УО на РФМ – Дневен ред

Во среда (24 февруари 2016 година), со почеток од 13:00 часот во просториите на Ракометната Федерација на Македонија во Скопје, ќе се одржи седница на Управниот Одбор на РФМ.

ДНЕВЕН РЕД

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации