Распоред на натпревари на турнирот во Бугојно

Распоред на натпревари на турнирот во Бугојно

Првите два дена се резервирани за мечеви по групи, додека во петок се полуфинални мечеви (А2-Б1 и А1 – Б2), а другите разигруваат за пласман од 5 до 8 место.

Група А: Србија, Хрватска, Словенија, Словачка
Група Б: Макеоднија, БиХ, Катар, Полска

Свечено отворање во четврток, 2 април во 16 часот.
Распоред на натпревари
Четврток, 2 април:
09.30  Србија – Словенија

11.15  Хрватска – Словачка

13.00 Полска – Босна и Херцеговина

14.45  Катар – Македонија

16.00 Свечено отворање

17.30  Словенија – Словачка

19.15  Хрватска – Србија

Петок, 3 април

09.30  Полска – Македонија

11.15  Катар – Босна и Херцеговина

13.00 Србија – Словачка

14.15 Хрватска – Словенија

17.30 Босна и Херцеговина – Македонија

19.30  Катар – Полска

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за