Работнички

Работнички

[columns]
[four-columns]

работнички

 

 

 

 

 

 

[/four-columns][three-four-columns]

Адреса на клубот: 

Одговорни лица:

E-mail:

Интернет страница: 

Сала:  

Боја на дрес:
Боја на шорц:
Голмани:

[/three-four-columns]
[/columns]

 

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации