Промена на датум за полагање лиценца за сезона 2016/17

Промена на датум за полагање лиценца за сезона 2016/17

Првото полагање лиценца (физички и теоретски тест) за сезона 2016/17 ќе се одржи во Прилеп на 3 септември 2016 година.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ЛИЦЕНЦА ЗА СЕЗОНА 2016/17

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија донесе Одлука по пристигнато барање од