Пријава за учество во Национално Првенство

Пријава за учество во Национално Првенство

Супер Лига Мажи
(пријавување до 01.08.2015)

Прва Лига Мажи
(пријавување до 15.07.2015)

Супер Лига Жени
(пријавување до 15.07.2015)

Прва Лига Жени
(пријавување до 15.07.2015)

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации