Обраќање на Генералниот секретар на РФМ, Филип Милошевски: ПАТОТ ДО WOMEN’S EHF EURO 2022

Обраќање на Генералниот секретар на РФМ, Филип Милошевски: ПАТОТ ДО WOMEN’S EHF EURO 2022

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за