Конкурс за организација на финален турнир во Младинска лига мажи

Конкурс за организација на финален турнир во Младинска лига мажи

Ракометната Федерација на Македонија, согласно Пропозициите, објавува конкурс за организација на финалниот турнир (Фајнл 4) во Младинската машка лига. Турнирот треба да се одигра на 14/15 мај 2016 година.

КОНКУРС ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА НА ФИНАЛЕН ТУРНИР – МЛАДИНЦИ

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести