Конкурс за организација на Final 4 – Кадетска женска лига на Македонија

Конкурс за организација на Final 4 – Кадетска женска лига на Македонија

Ракометната Федерација на Македонија објавува:
КОНКУРС за организација на  Final 4 – Кадетска женска лига

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации

Информација

По претходно донесена одлука на Управниот Одбор, денес Ракометната Федерација на Македонија ја