Конкурс за избор на стручни лица, тренери во  ДСУ Спортска Академија – Скопје

Конкурс за избор на стручни лица, тренери во  ДСУ Спортска Академија – Скопје

Потребните документи наведени во Конкурсот треба да се достават на адреса на канцеларијата на Ракометната Федерација на Македонија (Бул. Кузман Јосифовски – Питу, бр.15, 1000 Скопје), најдоцна до 17.07.2023 година, до 12 часот.

Конкурс за избор на стручни лица, тренери во  ДСУ Спортска Академија

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член