Известување за жребање за Супер Лига мажи и жени

Известување за жребање за Супер Лига мажи и жени

Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 16.08.2019 го.(петок),ќе се одржи жребање за сезона 2019/20 во машка и женска конкуренција. Жребањето ќе се одржи во Хотел Континентал (конференциска сала) со почеток во 11:00 часот за Супер Лига мажи и во 11:30 за Супер Лига жени.
Со почит
Комесар за натпревари
Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за