Известување за полагање на втора лиценца

Известување за полагање на втора лиценца

Второто полагање на лиценца (физички и теоретски тест) на ракометните судии и делегати-контролори за сезона 2015/16, ќе се одржи во Скопје на 19 септември 2015 година:

– 09:15 – Сала Автокоманда, Физички тест
– 10:15 – Универзитетска библиотека, Теоретски тест

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО СУДИИ И ДЕЛЕГАТИ-КОНТРОЛОРИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ВТОРА ЛИЦЕНЦА

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија донесе Одлука по пристигнато барање од

Известување до медиуми

Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитирање на претставниците на медиумите за