Известување за полугодишна конференција на клубови од Сениорски лиги и Младински лиги на Македонија

Известување за полугодишна конференција на клубови од Сениорски лиги и Младински лиги на Македонија

Полугодишната конференција на клубовите од Сениорските и Младински лиги на Македонија во машка и женска конкуренција ќе се одржи во просториите на РФМ во Скопје на 25 декември 2018 (вторник) со почеток од:

11:00 часот – Прва лига мажи
12:00 часот – Супер лига мажи и жени
13:00 часот – Младинска машка и женска лига
13:45 часот – Кадетска машка и женска лига
14:15 часот – Пионерска машка и женска лига

                 ДНЕВЕН РЕД ЗА ПОЛУГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА СЕНИОРСКИ И МЛАДИНСКИ ЛИГИ

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

По претходно донесена одлука на Управниот Одбор, денес Ракометната Федерација на Македонија ја

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,