ИНФОРМАЦИЈА

ИНФОРМАЦИЈА

Информација од одржаната Седница на УО на Ракометна Федерација на Македонија на ден 17.02.2022

Информација

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за