Годишна конференција на клубови од младински, кадетски и пионерски лиги

Годишна конференција на клубови од младински, кадетски и пионерски лиги

Конференциите ќе се одржат во просториите на РФМ во Скопје на 15 септември 2015 година (вторник). Прва, со почеток од 10:00 часот ќе се одржи Конференцијата за клубовите од кадетските и пионерските лиги во машка и женска конкуренција, додека во 11:00 часот ќе започне Конференцијата за клубовите од младинските лиги во машка и женска конкуренција.

На Конференциите ќе се разгледуваат Пропозициите за натпреварување, а ќе бидат одредени и распоредите на натпревари за претстојната сезона.

ДНЕВЕН РЕД НА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА КЛУБОВИ ОД КАДЕТСКИ И ПИОНЕРСКИ ЛИГИ

ДНЕВЕН РЕД НА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА КЛУБОВИ ОД МЛАДИНСКИ ЛИГИ

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

По претходно донесена одлука на Управниот Одбор, денес Ракометната Федерација на Македонија ја

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,