Дневен ред за Собрание на тренери

Дневен ред за Собрание на тренери

Во рамки на Семинарот за ракометни тренери “Струга 2015”, на 14 Август 2015 година во хотел Дрим со почеток од 17.00 часот ќе се одржи редовно Собрание на Здружението на Ракометни Тренери на Македонија.

ДНЕВЕН РЕД НА СОБРАНИЕТО

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести