Арената ,,Борис Трајковски” е подготвена да ја пречека европската ракометна елита

Арената ,,Борис Трајковски” е подготвена да ја пречека европската ракометна елита

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Согласно член  32, 34, 35, 38, од Статутот на Ракометната Федерација на