Наши пријатели

3 Седница на Управен Одбор на РФМ

Во вторник (6 септември 2016 година) со почеток од 12:00 часот во просториите на канцеларијата на Ракометната Федерација на Македонија, ќе се одржи 3-та Седница на Управниот Обдор на РФМ.

ДНЕВЕН РЕД НА СЕДНИЦАТА

uo dneven red

 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright