април 30, 2024

СТРУЧНИОТ ШТАБ И ТРЕНЕРОТ НА МАШКАТА МЛАДИНСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА 2004 ГОДИНА И ПОМЛАДИ ГО ОБЈАВУВААТ СПИСОКОТ НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ

Стручниот штаб и тренерот на машката младинска репрезентација Радослав Стојановиќ го објавуваат списокот на повикани ракометари за претстојните пријателски натпревари. СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ ЗА

Прочитај повеќе

Стручниот штаб и тренерот на машката кадетска репрезентација генерација 2006 година и помлади Наум Танески го објавува списокот на повикани ракометари

Стручниот штаб и тренерот на машката кадетска репрезентација генерација 2006 година и помлади, г-дин Наум Танески, го објавува списокот на повикани ракометари за претстојните пријателски

Прочитај повеќе