април 5, 2024

Раководството на РФМ оствари средба со женската сениорска репрезентација

Раководството на Ракометната федерација на Македонија, денес оствари средба со сениорките и со стручниот штаб на женскиот сениорски национален тим. Непосредно по враќањето на женската

Прочитај повеќе