март 29, 2024

Стручниот штаб и тренерот-селектор на женската младинска ракометна репрезентација Дарко Јанев го објавуваат списокот на ракометарки повикани за собир

Стручниот штаб и тренерот-селектор на женската младинска ракометна репрезентација г-дин Дарко Јанев, го објавува списокот на ракометарки повикани за собир и подготовки во рамки на

Прочитај повеќе