јануари 15, 2024

Информација за извлекување на натпреварувачки броеви за Плеј Оф и Плеј Аут – Прва Машка Лига

Ве известуваме дека на ден 17.01.2024 (среда) со почеток во 12:00 часот во просториите на Ракометната Федерација на Македонија ќе се оддржи извлекување на натпреварувачките

Прочитај повеќе