декември 6, 2023

ТРЕНЕРОТ НА МАШКАТА МЛАДИНСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА РАДОСЛАВ СТОЈАНОВИЌ ГО ОБЈАВУВА СПИСОКОТ НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ ЗА СОБИР

Стручниот штаб и тренерот на младинската машка репрезентација на Македонија Радослав Стојановиќ го објавуваат списокот на повикани ракометари за собир и настап на претстојниот Carpaty

Прочитај повеќе