ноември 30, 2023

Извлечени елиминационите парови од Куп на Македонија во машка конкуренција

Денес во просториите на Ракометната Федерација на Македонија се оддржа извлекување на паровите од елиминационото коло од Куп на Македонија во машка конкуренција. Извлечените парови:

Прочитај повеќе