ноември 13, 2023

Селекторот на женската репрезентација Кристијан Грчевски го објавува списокот на повикани ракометарки во рамки на женската EHF недела

Селекторот на женската сениорска репрезентација, г-дин Кристијан Грчевски го објавува списокот на повикани ракометарки од домашно првенство за претстојната EHF женска недела во месец Ноември

Прочитај повеќе