октомври 25, 2023

КИРИЛ ЛАЗАРОВ ГО ОБЈАВУВА СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ ЗА СОБИР ВО РАМКИ НА ПРЕТСТОЈНАТА ЕХФ НЕДЕЛА

Селекторот на машката сениорска репрезентација на Македонија , Кирил Лазаров го објавува списокот на повикани ракометари за собир на претстојната ЕХФ недела. Во рамки на

Прочитај повеќе