октомври 19, 2023

РАДОСЛАВ СТОЈАНОВИЌ ГО ОБЈАВУВА СПИСОКОТ НА РАКОМЕТАРИ ЗА ПРЕТСТОЈНИТЕ ПРИЈАТЕЛСКИ НАТПРЕВАРИ

Стручниот штаб и тренерот на македонската машка младинска ракометна репрезентација на ракометари родено 2004 и помлади Радослав Стојановиќ, го објавува списокот на повикани ракометари за

Прочитај повеќе