јули 16, 2022

Нерешено против Украниа во првиот натпрeвар од Men’s 20 EHF Championship

Вечерва во Варна, Бугарија машката младинска репрезентација на Македонија го одигра првиот натпревари во рамки наMen’s 20 EHF Championship 2022 против селекцијата на Украина. Натпреварот заврши нерешено

Прочитај повеќе