јули 1, 2022

Машката сениорска репрезентација е дел од вториот шешир за претстојното извлекување на групите за 28th IHF Men’s World Championship POL/SWE

Извлекувањето на групите за 28th IHF Men’s World Championship POL/SWE е утре (02.07.2022) во Катовице, Полска со почеток во 17:00 часот. Вкупно 32 репрезентации ќе

Прочитај повеќе