април 27, 2022

Извлечени полуфиналните парови од Куп на Македонија во машка и женска конкуренција

Денес во просториите на РФМ се одржа извлекување на полуфиналните парови од Куп на Македонија во машка и женска конкуренција. Полуфинални парови во машка конкуренција:

Прочитај повеќе