април 1, 2022

Селекторот Кирил Лазаров го објавува поширокиот список за 2023 Men’s World Championship Qualification Europe Phase 2 Part 2

Селекторот на машката сениорска репрезентација, г-дин Кирил Лазаров го објавува поширокиот список на ракометари за претстојните натпревари во рамки на 2023 Men’s World Championship Qualification

Прочитај повеќе